ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU?

Napravi novi nalog

Uslovi kupovine

Sav sadržaj na ovom sajtu je zaštićen autorskim pravima, stoga svaka neovlašćena upotreba podleže Zakonu o autorskom i srodnim pravima, Zakonu o žigovima ili drugim zakonima iz oblasti intelektualne svojine. Material na ovom sajtu se ne sme reprodukovati, modifikovati, distribuirati, kopirati, prodavati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom ili naneti štetu korisnicima sajta i ostalim licima.

Stranice i sadržaj našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je objavljena na sajtu.

Svu robu koju poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem ili uplatom na tekući račun. Više o tome možete pročitati ovde.

Kupljenu robu isporučujemo u roku od 2 do 4 dana od trenutka prijema narudžbine putem AKS kurirske službe, na način koji je definisan ovde.

Kupac koji napravi porudžbinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

Cena robe je izražena je uz svaki artikl.

Kupac ima pravo na reklamaciju, koja se može podneti u roku od 7 dana od nastanka greške, isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji porudžbine. 

Reklamacije sa brojem porudžbine i opisom reklamacije slati na office@la-ram.com. 

Nakon što primimo reklamaciju, ona će biti razmotrena i u roku od 5 radnih dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

 

TOP