ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU?

Napravi novi nalog

Uslovi kupovine

1. Osnovni podaci o firmi

Pun naziv firme:  La-Ram-Com d.o.o. Kruševac

Naziv: La-Ram-Com d.o.o.

Adresa: Strahinjićeva 1, 37000 Kruševac, Srbija

Delatnost/šifra delatnosti: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta -4791

Matični broj: 21787183

PIB: 113005476

Internet stranica (WEB): www.la-ram.com

Telefon: +381 (0)65 80 180 39

Elektronska pošta (e-mail): [email protected]

La-Ram-Com  je u sistemu PDV-a.

2. Zaštita privatnosti korisnika

U ime La Ram-Com-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni La-Ram-Com  (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

La-Ram-Com je posvećen zaštiti svih podataka koje prikuplja i čuva o vama.U skladu sa tim, ograničavamo dostupnost vaših informacija, omogućavamo izbor o načinu na koji će se podaci koristiti u marketinške svrhe, obezbeđujemo mogućnost ažuriranja ili promene informacija i omogućavamo kontakt u vezi sa pitanjima o zaštiti privatnosti.

3. Plaćanje

Svu robu koju poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem, uplatom na tekući račun ili platnim karticama.

4. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, La-Ram-Com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

5. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

6. Dostava robe i eventualna ograničenja

Naručenu robu La-Ram-Com isporučuje u roku od 2 do 4 dana od trenutka prijema narudžbine putem AKS kurirske službe na teritoriji Republike Srbije. Za sve isporuke van Republike Srbije, javite se na [email protected] ili na telefon +381 65 80 180 39 za više detalja.

7. Opšti uslovi

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

La-ram može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom ili naneti štetu korisnicima sajta i ostalim licima.

Stranice i sadržaj našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je objavljena na sajtu.

Kupac koji napravi porudžbinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

Cena robe je izražena je uz svaki artikl.

Kupac ima pravo na reklamaciju, koja se može podneti u roku od 7 dana od nastanka greške, isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji porudžbine.

Reklamacije sa brojem porudžbine i opisom reklamacije slati na [email protected].

Nakon što primimo reklamaciju, ona će biti razmotrena i u roku od 5 radnih dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

8. Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

9. Politika reklamacija

Kupac može da izjavi reklamaciju na osnovu članova 52., 54., i 81. Zakona o zaštiti potrošača, radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka. Cene na sajtu www.la-ram.com, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu. Koristimo sve svoje resurse kako bi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa odgovarajućom specifikacijom, fotografijama i cenama.
Ukoliko želite da proverite status Vaše reklamacije to možete učiniti putem e-mail adrese [email protected]. Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da raskine ugovor o kupovini na daljinu.
Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 14 radnih dana od momenta prijema pošiljke. Reklamaciju možete prijaviti na email [email protected].

10. Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

TOP