ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU?

Napravi novi nalog

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti korisnika

U ime La-Ram-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni La-Ram-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
La-Ram je posvećen zaštiti svih podataka koje prikuplja i čuva o vama.U skladu sa tim, ograničavamo dostupnost vaših informacija, omogućavamo izbor o načinu na koji će se podaci koristiti u marketinške svrhe, obezbeđujemo mogućnost ažuriranja ili promene informacija i omogućavamo kontakt u vezi sa pitanjima o zaštiti privatnosti.

Vrste prikupljenih informacija

Podaci koje La-Ram može prikupljati su vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i i-mejl adresa, broj telefona) i informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku).

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili korišćenja naših usluga, možemo vam zatražiti vaše lične informacije, i to prilikom registracije korisničkog naloga, pri kupovini prozvoda, korišćenjem neke usluge, pri dostavi i učestvovanjem u nagradnim igrama i poklonima.

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- prilikom popunjavanja formi u zahtevima za informacijama

- obezbeđivanje i pružanje korisničkog servisa

- ponuda novih proizvoda i usluga

- slanje informacija u marketinške svrhe

- organizacija nagradnih igara i poklona

Prosleđivanje ličnih informacija

La-Ram ne prodaje i ne iznajmljuje vaše lične podatke trećim licima.

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti 

Nakon što prikupimo vaše podatke, možemo vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže najnovije vesti, povoljne i ekskluzivne ponude, promocije i slične sadržaje.

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo vas da nas kontaktirate putem slanja i-mejla na adresu [email protected] sa naslovom ,,Odjava’’ i upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, i-mejl adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. imejl, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate.

Zbog obrade podataka, ova procedura može potrajati 10 radnih dana.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Korišćenje kolačića (Cookies) i ostalih tehnologija

Internet kolačić je mala datoteka koju veb stranica ili i-mejl poruka šalje vašem internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na vašem hard-disku. Naše veb stranice i i-mejl poruke koriste internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našem sajtu. Oni omogućavaju čuvanje informacija o vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljavaju pristup stranicama bez ponovne personalizacije.

Veb čitač (browser) može se podesiti da ne prihvata internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše veb stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš veb server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) veb stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj sajtu, koji veb čitač koristite za pregled naših veb stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da razumemo kako posetioci koriste naše veb stranice.

Ažuriranje ličnih podataka 

La-Ram želi da vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Nakon što ste kreirali korisnički nalog na našem sajtu, svoje podatke možete ažurirati slanjem zahteva na i-mejl [email protected] ili kontaktiranjem na tel: +381 37 449 953.

Sakupljanje informacija od dece

La-Ram neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

Kontakt

Za bilo kakva pitanja koja se tiču privatnosti i sigurnosti vaših podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem i-mejla [email protected] ili telefonom +381 37 449 953.

TOP