ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU?

Napravi novi nalog

Politika privatnosti

La-Ram je posvećen zaštiti svih podataka koje prikuplja i čuva o vama. 

U skladu sa tim, ograničavamo dostupnost vaših informacija, omogućavamo izbor o načinu na koji će se podaci koristiti u marketinške svrhe, obezbeđujemo mogućnost ažuriranja ili promene informacija i omogućavamo kontakt u vezi sa pitanjima o zaštiti privatnosti. 

 

Vrste prikupljenih informacija

Podaci koje La-Ram može prikupljati su vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i i-mejl adresa, broj telefona) i informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku).

 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili korišćenja naših usluga, možemo vam zatražiti vaše lične informacije, i to prilikom registracije korisničkog naloga, pri kupovini prozvoda, korišćenjem neke usluge, pri dostavi i učestvovanjem u nagradnim igrama i poklonima.

 

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- prilikom popunjavanja formi u zahtevima za informacijama

- obezbeđivanje i pružanje korisničkog servisa 

- ponuda novih proizvoda i usluga

- slanje informacija u marketinške svrhe 

- organizacija nagradnih igara i poklona

 

Prosleđivanje ličnih informacija

La-Ram ne prodaje i ne iznajmljuje vaše lične podatke trećim licima. 

 

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti 

Nakon što prikupimo vaše podatke, možemo vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže najnovije vesti, povoljne i ekskluzivne ponude, promocije i slične sadržaje. 

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo vas da nas kontaktirate putem slanja i-mejla na adresu office@la-ram.com sa naslovom ,,Odjava’’ i upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, i-mejl adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. imejl, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. 

Zbog obrade podataka, ova procedura može potrajati 10 radnih dana.

 

Korišćenje kolačića (Cookies) i ostalih tehnologija

Internet kolačić je mala datoteka koju veb stranica ili i-mejl poruka šalje vašem internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na vašem hard-disku. Naše veb stranice i i-mejl poruke koriste internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našem sajtu. Oni omogućavaju čuvanje informacija o vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljavaju pristup stranicama bez ponovne personalizacije. 

Veb čitač (browser) može se podesiti da ne prihvata internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše veb stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu. 

Naš veb server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) veb stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj sajtu, koji veb čitač koristite za pregled naših veb stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da razumemo kako posetioci koriste naše veb stranice. 

 

Ažuriranje ličnih podataka 

La –Ram želi da vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Nakon što ste kreirali korisnički nalog na našem sajtu, svoje podatke možete ažurirati slanjem zahteva na i-mejl office@la-ram.com ili kontaktiranjem na tel: +381 37 449 953.

 

Sakupljanje informacija od dece

La-Ram neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece! 

 

Kontakt

Za bilo kakva pitanja koja se tiču privatnosti i sigurnosti vaših podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem i-mejla office@la-ram.com ili telefonom +381 37 449 953.

 

TOP