ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU?

Napravi novi nalog

Najčešća pitanja

Online prodavnica

Kupovina u našoj online prodavnici je veoma jednostavna. Odabrani proizvod dodajte u korpu i sa leve strane možete videti sadržaj svoje korpe. Kada završite sa dodavanjem proizvoda, selektujte opciju Plaćanje, gde popunite svoje podatke i nastavite sa naručivanjem kliktanjem bordo ikonice u donjem desnom uglu.

Ne, kupovinu možete obaviti bez registracije/prijave na našem sajtu.

Naručene proizvode možete platiti elektronski debitnim i kreditnim karticama, preko računa avansno ili pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja.

Dostavu na teritoriji Republike Srbije vršimo uslugom danas za sutra. Molimo vas za razumevanje ukoliko se desi da kuriri stignu sa dan ili dva zakašnjenja.

Ako ste proizvod poručili petkom nakon 12 h, subotom ili nedeljom, isporuka će biti izvršena u ponedeljak. Porudžbine primljene nakon 12 h se isporučuju narednog radnog dana.

Ukoliko je vaša porudžbina po nečemu specifična ili postoji neki problem u vezi sa njom, možete očekivati naš poziv/i-mejl kako bismo se oko detalja sa vama lično dogovorili.

Naručivanje proizvoda

Naručivanje proizvoda možete obaviti telefonski, i-mejlom ili putem naše internet prodavnice na sajtu. Za svu dodatnu podršku i informacije vam stojimo na raspolaganju.

Da, proizvode je moguće preuzeti i u našoj prodavnici u Kruševcu, Strahinjićevoj 1.

Platna i daske za ikone u dimenzijama koje vama odgovaraju možete naručiti jedino ukoliko vrednost robe iznosi više od 30.000 dinara.

Daske sa preparaturom trenutno nemamo u ponudi.

U slučaju da želite naručiti veće količine proizvoda, kontaktirajte nas putem i-mejla ili telefonom za više informacija.

Porudžbinu možete otkazati istog dana, u roku od 24 h nakon poslate porudžbine, ako u međuvremenu nije došlo do promene statusa porudžbine. Potrebno je da nas o odluci da poništite porudžbinu obavestite putem i-mejla - [email protected]. Ukoliko to ne učinite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali u tom slučaju vi snosite troškove poštarine.

Plaćanje

Ukoliko kupujete kod nas u maloprodaji, postoji gotovinsko i plaćanje platnim karticama.

Ukoliko naručujete putem sajta, plaćanje možete izvršiti elektronski platnim karticama, pouzećem i avansno uplatom na naš tekući račun.

Isporuka

Proizvode vam možemo poslati Aks kurirskom službom.

Za sve porudžbine čija je vrednost manja od 4.000,00 dinara, kupac snosi troškove dostave u iznosu od 300,00 dinara.
Dostava je besplatna za sve porudžbine čija je vrednost veća od 4.000,00 dinara.

Da, moguće je slanje robe van Srbije.

Dostavu na teritoriji Republike Srbije vršimo uslugom danas za sutra. Molimo vas za razumevanje ukoliko se desi da kuriri stignu sa dan ili dva zakašnjenja.
Ako ste proizvod poručili petkom nakon 12 h, subotom ili nedeljom, isporuka će biti izvršena u ponedeljak. Porudžbine primljene nakon 12 h se isporučuju narednog radnog dana.
Ukoliko je vaša porudžbina po nečemu specifična ili postoji neki problem u vezi sa njom, možete očekivati naš poziv kako bismo se oko detalja sa vama lično dogovorili.

Naša preporuka je da odmah proverite sadržaj paketa u prisustvu kurira, problem evidentirate na licu mesta i prijavite neispravnost. Ukoliko ste dobili paket koji je oštećen u transportu, molimo vas kontaktirajte nas.

Registracija

Na našem sajtu u gornjem desnom uglu postoji opcija pod nazivom Registracija. Biranjem te opcije, otvara vam se prozor u kom treba da unesete Korisničko ime, i-mejl i lozinku. Nakon registracije, stići će vam i-mejl potvrde registracije. 

U vezi sa tehničkom podrškom, možete nas kontaktirati telefonom ili putem i-mejla na [email protected].

Ako ste već registrovani, nalogu pristupate klikom na opciju Prijava ili Moj nalog, gde unosite vašu i-mejl adresu i lozinku koju ste naveli prilikom registracije.

TOP